Workshops

Workshops

Het hele jaar door kan je leuke workshops bij ons volgen.

Na deze Corona-periode zullen we weer beschikbaar zijn voor het organiseren van workshops

Aangepast aan de seizoenen, organiseren we leerzame decoratieve workshops met als uitgangspunt: werken met de natuur. Lekker creatief bezig zijn.De workshops worden in onze sfeervolle workshopruimte gegeven.

Alle workshops zijn inclusief de benodigde materialen en gebruik van gereedschap, je hoeft dus geen mesje of schaar mee te nemen. Uiteraard wordt de innerlijke mens ook verzorgt met koffie/ thee of iets van frisdrank met wat lekkers erbij.

Wilt je je verjaardag eens een andere invulling geven? Of heb je iets te vieren, zoals een vrijgezellendag, of vriendinnendag dan ben je aan het juiste adres. Het is dan mogelijk om buiten het workshop programma een afspraak te maken voor een workshop. Het minimum een groep van 8 personen. Neem even contact op voor verder overleg.

Voor een creatief kinderpartijtje vindt je meer informatie bij kinderfeestjes.

In de agenda komen de workshops te staan waar iedereen zich voor kan inschrijven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de kerstworkshops. Je kunt d.m.v. het inschrijvingsformulier de gewenste plaatsen reserveren. Je ontvangt van ons een factuur als de gekozen datum vrij is. Na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening is je inschrijving definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Voor alle workshops geldt dat de kosten vooraf dienen te worden betaald. Wij raden je aan tijdig te reserveren. Bij onvoldoende aanmeldingen neemt de kleine turf contact met je op om te bespreken of deelname op een andere datum mogelijk is. Minimale deelname is acht personen.