Rouwwerk

Rouwwerk

Afscheid nemen is moeilijk. Als u een dierbare verliest kan bloemwerk (met een persoonlijk tintje), de woorden zeggen die op dat moment te kort schieten. Informatie over uw dierbare is dan belangrijk om het bloemwerk een puntje van herkenning te laten hebben. Denk hierbij eventueel aan het werk en hobby, of juist aan kleuren of bloemen die niet in de smaak vielen. Rouw-bloemwerk is in verschillende vormen mogelijk, zoals rouwwerk in kruisvorm of druppelvorm, of een biedermeier, rouwkrans tot gehele kistbedekking. We kunnen ook de bijpassende linten verzorgen, met een door u gekozen tekst en lettertype. De kosten voor twee slepen zijn € 15,00.

Het is mogelijk om het bloemwerk op de bestemming te laten bezorgen.

Mocht u bij ons langs wilt komen om een bestelling op te nemen dan kan dat, we raden wel aan eerst telefonisch een afspraak  te maken. We hebben  boeken met voorbeelden, om eventueel door te kunnen bladeren.Persoonlijke wensen spelen een grote rol.

Wenst u een afspraak, vul dan het contactformulier in, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bellen kan ook op het nummer 06-12854212.