Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Als u een kinderpartijtje wilt plannen, dat kan bij de kleine turf uitstekend. We maken er een echt feest van. Wij hanteren een all-in prijs, d.w.z. dat alle materialen en gebruik van gereedschap inbegrepen zijn. Ook verzorgen we drinken met wat lekkers erbij. En aan de ouders/ begeleiders wordt ook gedacht. De feestjes duren gemiddeld ongeveer 2 uur.

En er kan worden gekozen uit diverse leuke creatieve workshops.

Mochten er bepaalde wensen zijn, dan zijn die altijd te bespreken en kijken we of de wens mogelijk is.

De dag bij uitstek hiervoor is woensdag- of zaterdag middag, maar kan ook in overleg, op een andere dag worden geboekt. Het is gewenst dat er een ouder/begeleider tijdens het partijtje aanwezig is.

Voor een kinderpartijtje bij de kleine turf zijn de kosten €150,-. (er mogen maximaal 10 kinderen meekomen) Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

Neem voor overleg en vragen contact op.

Schrijf je direct in via onze inschrijfformulier. Kies dan voor kinderfeestje, en vul bij opmerkingen de gewenste datum in. Als de gekozen datum vrij is, ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening is uw inschrijving definitief. U ontvangt hiervan een bevestiging.